Specijalizovani za grčka ostrva i Kipar

HOTEL PALISAD HOTEL  

Mesto: Zlatibor, Srbija
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Polupansion

Hotel na Zlatiboru nalazi se na nadmorskoj visini od 1000m. Nalazi se 230 km od Beograda i 25 km od Užica, u centralnom delu Kraljevih voda, u blizini jezerera, pijace i autobuske stanice. Hotel Palisad je renoviran 2012. godine. Hotel rasplaže sa 210 soba i 30 apartmana. U ponudi ima recepciju, restoran, bar, kuglanu, a la carte restoran, kafe bar, lobi, aperitiv bar, noćni klub, kongresnu salu sa 350 mesta i pet manjih sala sa audio i video opremom, wi-fi internet, wellness centar – “Relax and beauty centar“, finsku saunu, hidro-masažni bazen, đakuzi, teretanu, kozmetički salon, frizerski salon, salon za masažu, fudbalske terene (dva sa prirodnom i dva sa veštačkom travom) i 4 teniska terena.

Standard soba
(površina 23 m2) sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, telefon, TV, kablovski program, bežični internet, automatsko centralno grejanje.
Superior soba (površine 33 m2) sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i kadom, mini bar, sef, telefon, TV, kablovski program, bežični internet, automacko centralno grejanje, superior sobe imaju mogućnost korišćenja trećeg ležaja.
Lux soba (površine 39 m2)  sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i kadom, mini bar, sef, telefon, TV, kablovski program, bežični internet, terasu, automacko centralno grejanje, sobe imaju terasu sa pogledom na zlatiborsko skijalište Tornik.
Apartman Klasik (površina 50 m2) sastoji se od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem i druga sa dva odvojena kreveta, sobe imaju kupatilo sa kadom, mini bar, sef, telefon, plazma TV, kablovski program, bežični interenet, centralno grejanje.
Apartman Lux (površina 50 m2) sastoji se od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem i druga sa dva odvojena kreveta, imaju i dnevni boravak, predsoblje i kupatilo sa tuš kabinom, sobe imaju i mini bar, sef, telefon, plazma TV, kablovski program, bežični interenet, centralno grejanje.